Skip navigatie

Links

 • De Transportainer is een uit aluminium constructieprofiel vervaardigde bedrijfswageninrichting, waarin u uw systainerkoffer op eenvoudige wijze veilig en overzichtelijk kunt transporteren. De productie van de transportainer vindt plaats in Delft bij Promotion Care BV.
  www.transportainer.nl

 • Matador B.V. is een servicegerichte organisatie die in 1895 is opgericht en sinds 1952 gevestigd is aan de Torenstraat te Helvoirt. Matador B.V. bestaat dus al méér dan 100 jaar, waarvan 50 jaar als expert op staalgebied. Iets waar we zeer trots op zijn.
  We zijn na verloop van tijd uitgegroeid tot een firma met een perceel van 15.000m² en een bedrijfsoppervlakte van 9.000m², waar circa 75 goed opgeleide vakmensen werkzaam zijn.
  De kernactiviteit van Matador B.V. kan tegenwoordig worden omschreven als: het met name niet-verspanend bewerken van stalen buizen, platen, profielen en constructies.

 • Kada houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites en het digitaal ontwerpen van logo's, huisstijlen, brochures en folders.
  www.kada.nl

 • Arbovriendelijke hulpmiddelen verlichten het werk. Deze website biedt u een overzicht van in de bouwnijverheid gebruikte hulpmiddelen. Rolbox heeft ook hier een plek gekregen in de categorie "timmerwerken"
  www.arbovriendelijkehulpmiddelen.nl

 • Alle materialen op het gebied van elektro, verlichting, telecom, netwerk artikelen. Zowel voor de doe-het-zelver als de professional. Tevens dealer van Draadkat! 
  www.elektroshop.nl